Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ.

     Σήμερα είχαμε την χαρά να παραυρεθούμε για δεύτερη ημέρα στον χώρο της εξαιρετικής φίλης και συναδέλφου Χριστίνας . Συνάδελφοι νηπιαγωγοί συντροφιά με την σχολική σύμβουλο Προσχολικής αγωγής 64ης Περιφέρειας ,κυρία Χ. Βοϊνέσκου είχαμε την ευκαιρία να εμπλακούμε σε δημιουργικές δραστηριότητες πασχαλινών κατασκευών.
    Η τεχνική decoupage πάνω σε ξύλο με την χρήση της ατλακόλ μας εντυπωσίασε. Βήμα βήμα μας παρουσίασε την τεχνική έχοντας στην διάθεσή μας επάρκεια υλικών.
Να επισημάνω τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε καθ΄όλη την διάρκεια της παρουσίασης απ΄όλες τις συναδέλφους.
    Κατασκευάσαμε πασχαλινά καλάθια με την τεχνική του κερωμένου νήματος τυλιγμένου σε μπαλόνι και άφθονη ατλακόλ.
Η διαδικασία απαιτούσε χέρια με κόλλα ,οπότε το φωτογραφικό υλικό ελάχιστο .Όμως οι δημιουργίες υπάρχουν στο εξαιρετικό blogs της φίλης Χριστίνας που μπορείτε να θαυμάσετε πατώντας  ΕΔΩ.

Να σας παρουσιάσω ενδεικτικά κάποιες φωτογραφίες αφού πρώτα ευχαριστήσω όλες τις συναδέλφους για την φιλοξενία τους ,τα κεράσματά τους και την ευχάριστη δημιουργική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με την καλή τους διάθεση !!!!


 Decoupage σε ατομικό φάκελο των παιδιών.


Καδράκια σε ξύλο με τεχνική  decoupage.






Το καδράκι της μικρής μου Νεφέλης !!! 






Τα μπαλόνια με το κερωμένο νήμα.


 Εντυπωσιακή δημιουργία της Χριστίνας.



Απλά τέλειο και χειροποίητο !!!!!





 Οι δημιουργίες των συναδέλφων.













Ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε και επόμενη συνάντηση σύντομα !!!!!!!


1 σχόλιο:

  1. Έλενα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Όπως πάντα γλυκιά, ανοιχτόκαρδη, ευγενική...Θα ήθελα πρώτα εγώ να ευχαριστήσω καταρχάς την σχολική μας σύμβουλο κ. Ζ Βοϊνέσκου για αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία και έπειτα όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν, όχι απλά με το σώμα τους, αλλά με όλη τους τηςν καρδιά!!!Ήταν μια ευκαιρια που πιστεύω πως όλες απολαύσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή